Стивън Тайлър от легендарната група Аеросмит“ е признат и обичан като

...
Стивън Тайлър от легендарната група Аеросмит“ е признат и обичан като
Коментари Харесай

Да станеш попечител на непълнолетното си гадже: скандалната история на Стивън Тайлър

Стивън Тайлър от именитата група „ Аеросмит “ е приет и обичан като един от най-хубавите рок вокалисти на всички времена. Музикантът е имал много плевел живот, изпълнен с триумфи, падения, драма и, несъмнено, пикантни любовни връзки.

В биографията му обаче има една история, която е много смущаваща. Някои може би биха споделили, че това е любовна приказка, само че тя нито стартира, нито завършва като такава. И макар че събитията, за които през днешния ден описваме, са се случили преди 50 години, сега следствията от тях доведоха до едно правосъдно дело и смущаващи разкрития.

През 2011 година 54-годишната Джулия Холкомб споделя своята версия за един интервал от нейното минало, който белязва живота ѝ.  Нейният роман е оповестен в, към която дамата принадлежи. Ето я и нейната история. 

 Стивън Тайлър Getty

Вероятно сте чували думата „ групи “ – това е жаргонен термин, който става известен през 60-те и 70-те години на предишния век по време на разцвета на рокендрола. Така са били наричани почитателите, които придружавали обичаната си група, до момента в който е на турне. Терминът се употребява и за младите дами, които имали изключително място в рокендрол промишлеността заради своите полови или прочувствени връзки с рок музикантите.

Групата „ Аеросмит “ е основана през 1970 година и незабавно притегля огромна и вярна фенска маса. А връзката на вокалиста Стивън Тайлър с едно от техните „ групита “, Джулия Холкомб, нямаше да е изключително скандална, в случай че по това време момичето не беше на 16 години.

 Стивън Тайлър Getty

Когато Джулия е на 13, тя губи брат си в автомобилна злополука, което, съгласно самата нея, довежда и до развода на родителите ѝ. Бащата изцяло изоставя трите си живи деца, след поредност от изневери и проблеми с хазарта. Така, до момента в който майка ѝ скърбяла за сина си по собствен метод, Джулия постоянно била оставяна сама.

По-късно тя се сприятелява с 24-годишна жена, която постоянно влиза зад кулисите на разнообразни концерти. „ Въпреки че я познавах единствено за малко, тя оказа надълбоко въздействие върху живота ми “, написа по-късно Джулия. „ Нашата връзка беше една от най-опасните, които съм имала. “

Ходенето по концерти с новата другарка се оказва главно развлечение за Джулия, която се усеща изолирана вкъщи, откакто майка ѝ се омъжва наново. Тийнейджърката бързо се научава по какъв начин да се облича провокативно и да притегля вниманието посредством сексуалността си.

Тя е пленена от песента „ Dream On “ на Аеросмит и, откакто към този момент е видяла вокалиста на групата на обложката на албума им, е решена да се срещне с него.

Така през 1973 година 16-годишната Джулия се среща със Стивън Тайлър след шоу на " Аеросмит " в Портланд, Орегон.

„ По това време мислех, че той е най-хубавото нещо в живота ми. Моята тъжна история, както и моята младост и прелест привлякоха интереса му “, написа Холкомб през 2011 година

По това време Стивън Тайлър е на 25 години. Връзката му с 16-годишната Джулия се задълбочава дотолкоз, че той взема решение да изиска от нейната майка правото да стане неин легален аставник. Шокиращо, майката в действителност подписва документите.

Макар и влюбена, Джулия била уверена, че майка ѝ няма да се съгласи да се откаже от настойничеството върху нея и ѝ е мъчно да одобри душевен тази смяна в живота си.

„ Почуствах се доста уязвима, знаейки, че съм негова подопечна, само че не сме женени. Той не беше изразил планове за дълготрайна връзка с мен. Беше загатнал, че ще изиска документи за наставничество, с цел да мога да пътувам с него в чужбина, когато групата беше на турне. “

Така животът на тийнейджърката се трансформира радикално и тя става част от света на рок музикантите .

 Стивън Тайлър Getty

Джулия твърди, че почнала да пие противозачатъчни, откакто заживява със Стивън . В последна сметка, по нейни думи, той я моли да ги спре след няколкомесечна връзка, тъй като изпитвал предпочитание да има дете.

„ Беше израснал в провинцията на Ню Хемпшир и на моменти се държеше като нормално фермерско момче. Искаше семейство и ме помоли, в случай че съм подготвена, да родя от него. “

На идната година тя към този момент е бременна, което прави нейният обичан и легален попечител наистина благополучен.

„ Той ме заведе в Ню Хемпшир, с цел да кажа на родителите му за бебето и брака. Дори попита баба си дали може да ми даде сватбения ѝ пръстен. Родителите му не бяха съгласни с концепцията да се оженим. Майка му поддържаше всичко, което Стивън искаше, само че татко му имаше съществени запаси заради моята възраст и незрялост “, споделя Джулия.

Вероятно заради тази причина до брак по този начин и не се стига, което ядосва и обърква Джулия.

„ За първи път осъзнах, че н е трябваше да бъда толкоз глупава, с цел да зачена дете без брак с мъж, който може да не търси връзка за цялостен живот. Неговото наставничество над мен усложни нещата в допълнение. Бях му подчинена като в родителска връзка и почувствах, че имам дребен надзор над живота си. “

 Стивън Тайлър Getty

През есента на 1975 година Джулия остава в Бостън, до момента в който Стивън и " Аеросмит " са на турне. Тя е сама в жилището без пари, без обучение и без шофьорска. Бременна в петия месец, тя става жертва на пожар в жилището, по време на който като по знамение оцелява, а вдишването на дима не визира бебето

След този случай Джулия твърди, че Стивън е почнал да я притиска да направи аборт.

„ Нямах здравна осигуровка или пари и не имах вяра, че Стивън има намерение да оказва помощ за издръжката на бебето ни или на мен. Той не ми беше предоставял медицински грижи до този миг. Вярвах, че ме изоставя, както направиха татко ми и майка ми.. Започнах да рева и се съгласих да направя аборт. Стивън изглеждаше омекотен и благополучен. Той ме увери, че ще се грижи за мен и че след аборта всичко ще бъде наред. “

Въпреки тези обещания, връзката на рок музиканта и тийнейджърката не продължава добре. Тя става все по-затворена в себе си и депресирана след аборта, а той има връзки с други дами.

А най-кошмарният аспект на тази разпадаща се токсична връзка е фактът, че Стивън е неин легален аставник.

„ Той беше юридически виновен за мен. Бях млада, бях напуснала гимназия и не разбирах законните си права по това време. Чувствах се изцяло безсилна “, изяснява още Джулия.

В последна сметка тя напуща своя другар и настойник през февруари 1977 година и се връща да живее с майка си и пастрока си. Стивън ѝ се обажда няколко пъти, само че по-късно в никакъв случай повече не се чуват.

Родителите на Джулия ѝ оказват помощ да приключи, като тя в последна сметка си намира работа и се омъжва за човек, който назовава своя същински воин. Двамата имат шест биологични деца и една осиновена щерка. Джулия Холкомб е още и активистка на придвижването „ Silent No More “ против абортите.

През декември предходната година, че против Стивън Тайлър е заведено дело за полово принуждение и съзнателно причиняване на прочувствен стрес над напълнолетно лице. Делото беше заведено съгласно законодателството на Калифорния, което краткотрайно анулира отминалостта за обвинявания в полово принуждение в детска възраст.

Документите по делото непосредствено цитират записките на самия Тайлър. В книгата си, без да показва име, той написа, че „ съвсем си е взел младоженка младеж “ и че „ родителите ѝ се влюбиха в мен, подписаха документ, с цел да имам настойничество, тъй че да не бъда задържан, в случай че я изведа отвън щата. Взех я на турне с мен. “

В докумените по делото Холкомб твърди, че тя „ е била безсилна да устои “ на „ силата, славата и забележителните финансови благоприятни условия “ на Тайлър и че Тайлър „ е принудил и убедил ищеца да повярва, че това е „ сантиментална любовна спекулация “.

 Стивън Тайлър Getty

Автобиографията на групата " Аеросмит ", оповестена през 1997 година, загатва връзката, пожара в жилището и аборта, само че Тайлър назовава момичето Даяна и споделя, че е била на 14 по времето, когато са се срещнали. Джулия твърди в желае си, че найната анонимност е била компрометирата и е била в допълнение унизена от разкриването на връзката в двете книги.

В отговор на обвиняванията през април тази година оповестиха, че Тайлър отхвърля всички обвинявания, ориентирани към него. Според музиканта  Джулия Холкомб се е съгласила на половата им връзка и той е имал имунитет като неин легален аставник по времето, когато са се случили хипотетичните събития. Вокалистът на Аеросмит изрично отхвърля да е нанесъл каквито и да е контузии на младата жена в резултат на тяхната връзка.

 edna Edna.bg

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР